Friday 16 October 2009

Somnoroase cateluse


Somnoroase cateluse
Pe la cuib iar se aduna,
Se ascund în paturele
Noapte buna!

Doar Heidi-uta mai suspina,
Pe când Boxi deja tace;
Doarme Samburel un tihna
Dormi în pace!

Dupa ce au papat lapte
Trec cateii să se culce
Fie-le ingerii aproape,
Somnul dulce!

Peste-a noptii feerie
Se ridica mindra luna,
Totu-i vis si armonie -
Noapte buna!

Thursday 15 October 2009

Ce mai facem...

A venit frigul peste noi, dimineata erau 3 grade peste zero si stam toata ziua cu caloriferul dat la maxim. Acum dormim mai putin si cand n-o facem, suntem fie la joaca, fie la papica. Am inceput sa invadam locuinta in care ne aflam, ca ne-am saturat de tarc si de spatiul unde stam. Ieri am urcat scarile care duc la bucatarie si ne-am mutat cartierul general acolo. Nici nu stiti ce interesant este! Ne-am bagat pe sub dulapuri, am intrat sub chiuveta, iar Dolly a vrut chiar sa intre in frigider! Am descoperit o matura si am tras de ea in toate directiile si ne-am incercat dintisorii pe cateva cartoane goale de oua. Pe ansamblu n-am facut multe stricaciuni, ca au intins repede stapanii o musama mare peste mocheta, asa ca n-am patat-o cu cerculete de pipi. Dimineata am primit si branza de vaci da' nu ne-a prea placut ca nu e ca lapticu'. De fapt nimic nu e ca lapticu': cald, dulce, frumos mirositor si disponibil la mama (si in farfuriuta) ori de cate ori avem nevoie. Asta noapte de exemplu de 3 ori: la 23, la 1 si la 5 dimineata! Pupp(y) you!

Tuesday 13 October 2009

Fight club

De fiecare data dupa ce mancam si ne umplem burticile cu laptic, incepem sa ne jucam jocuri de catei: "prinselea", "muscatu'", "rostogolu'", s.a. pana cadem din picioruse de obositi ce suntem! Aveti aici un exemplu de ce facem noi cand suntem trimisi la culcare!

Monday 12 October 2009

Ultimele zile de toamna

Am profitat de ultimele zile de toamna si in acest week end am iesit la iarba verde.

Oamenii au facut gratar in curte, iar noi am facut plaja, am papat laptic din farfurie, ne-am jucat si am motait la soare. Cei mai curajosi dintre noi au sarit Zidul care separa gazonul de restul curtii. Acum ca am crescut mancam cam 100 ml de laptic la o masa, lapte Dorna UHT imbogatit cu Puppy Milk, dupa care cam un sfert de ora alergam si ne jucam unul cu altul pana cadem lati de oboseala si apoi dam fuga la culcare in adapost, la caldurica! Stim si sa facem pipi si kk singuri, nu mai e nevoie de mama sa ne ajute, ca pana acum. E drept ca facem cam pe unde ne apuca, dar inca suntem mici si toata lumea ne iarta. La sfarsitul asta de saptamana am avut oaspeti de departe care au venit si s-au jucat cu noi mai tot timpul (cand nu dormeam). Avem dinti si stim sa molfaim si "crănțănele" de căței, nu prea le mancam dar le mozolim in gurita si le inmuiem ca sa le manance mama noastra. Facem si noi ceva! Aveti iaic un film despre Zid, n-are legatura cu zidul Berlinului, dar este la fel de greu sa-l treci!