Friday 25 September 2009

Am facut OCHI!


Open your eyes, Look up to the skies and see,
I'm just a poor boy, I need no sympathy,
Because I'm easy come, easy go, Little high, little low,
Any way the wind blows doesn't really matter to me, to me.
Queen: Bohemian Rhapsody

Monday 21 September 2009

Un prim latrat...

Am tot auzit de la parintii nostri ca ar fi tare nimerit sa ne spunem povestea si prin mediul virtual, asa ca ne-am facut si noi blog.

Ne-am nascut la Galati, intr-o noapte calda de septembrie, acum fix 10 zile - un moment asteptat cu nerabdare de intreaga noastra familie. De atunci, mama noastra (Heidi - o vedeti intr-una din poze) are mare grija de noi, ne hraneste, ne spala si ne protejeaza. Suntem de felul nostru 8 ghemotoace aurii de blanitza, cinci fete si trei baieti, de rasa cocker-spaniel, momentan cam neajutorati (asteptam sa facem ochi), si in mare cautare de afectiune.

Deocamdata suntem prea mici ca sa o putem cauta in afara cosului nostru, asa ca ne petrecem aproape toata ziua dormind inghesuiti unii intr-altii la caldurica. Iar in restul timpului mancam pe rupte si ne plangem ca nu vedem inca ce-i in jurul nostru. Insa nu ne facem griji, in aproximativ o luna de zile vom fi crescut indeajuns de voinici incat sa descoperim lumea cu toate imaginile, sunetele si mirosurile ei.

Ce parere aveti? V-ar placea sa ne luati pe unul din noi acasa? Sau sa ne ajutati sa ne gasim o gazda buna, simpatica si iubitoare de catei? Daca da, contactati-ne cat mai curand pe adresa noastra de mail: heidi.spaniel@gmail.com.

Pana atunci, va vom tine la curent cu viata noastra de fiecare zi.


Noua zile





La noua zile am mai crescut, dar tot incapem in cutie :-)




Mama :)

Trei zile


Tare mici mai eram la trei zile...