Monday 21 September 2009

Un prim latrat...

Am tot auzit de la parintii nostri ca ar fi tare nimerit sa ne spunem povestea si prin mediul virtual, asa ca ne-am facut si noi blog.

Ne-am nascut la Galati, intr-o noapte calda de septembrie, acum fix 10 zile - un moment asteptat cu nerabdare de intreaga noastra familie. De atunci, mama noastra (Heidi - o vedeti intr-una din poze) are mare grija de noi, ne hraneste, ne spala si ne protejeaza. Suntem de felul nostru 8 ghemotoace aurii de blanitza, cinci fete si trei baieti, de rasa cocker-spaniel, momentan cam neajutorati (asteptam sa facem ochi), si in mare cautare de afectiune.

Deocamdata suntem prea mici ca sa o putem cauta in afara cosului nostru, asa ca ne petrecem aproape toata ziua dormind inghesuiti unii intr-altii la caldurica. Iar in restul timpului mancam pe rupte si ne plangem ca nu vedem inca ce-i in jurul nostru. Insa nu ne facem griji, in aproximativ o luna de zile vom fi crescut indeajuns de voinici incat sa descoperim lumea cu toate imaginile, sunetele si mirosurile ei.

Ce parere aveti? V-ar placea sa ne luati pe unul din noi acasa? Sau sa ne ajutati sa ne gasim o gazda buna, simpatica si iubitoare de catei? Daca da, contactati-ne cat mai curand pe adresa noastra de mail: heidi.spaniel@gmail.com.

Pana atunci, va vom tine la curent cu viata noastra de fiecare zi.