Tuesday 12 January 2010

Scrisoare de la Samburel


Buna ziua,
Am asteptat cu nerabdare sa aflam ce fac fratiorii nostri. Noi suntem din ce in ce mai mare si mai obraznic.Ne-am mutat la casa si Samburel are o curte intreaga in care face foarte multe prostii.Parteneul lui de joaca Blacky e eclipsat si el de energia lui. Asa ca daca nu faceam fata la un catel, acuma ne descurcam mai greu cu doi. Sunt foarte zapaciti amandoi si foarte jucausi.
Avem un catel obraznic, dar nu mofturos, papa cam tot ce ii dam, uneori cu mai mare placere mancarea decat crantanelele.
Si neasteptat pt noi, s-a adaptat foarte bine la curte, de fapt e f fericit ca nu-l mai cearta nimeni cand face cacuta unde nu trebe, dar si cand se da jos tati din masina in garaj si calca in ce nu trebe... incepe show-ul...
Am terminat de mult cu vaccinurile si cu deparazitarile, acuma mai asteptam sa vedem ce sa intampla cand schimbam dintisorii, probabil o sa ne roada toata casa care e de lemn:).... uneori ne punem intrebarea..ce ne-o fi trebuit caine...dar cand ii vezi "moaca" aia mica si simpatica il iertam!

va trimitem si poze cu Samburel la treaba... ne ajuta sa punem bradutul
pe curand